Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود فراستی، اکبر عبدی، محمدرضا گلزار، مجید صالحی و ... از چهره‌هایی هستند که امسال در تلویزیون با حاشیه مواجه شدند.

روزنامه خراسان در ادامه نوشت: در طول سال ۹۹، اتفاقات مهم و بحث‌برانگیز مختلفی در تلویزیون رخ داد که حاشیه‌هایی را به وجود آورد و نام برنامه‌ها یا چهره‌های خاصی را بر سر زبان‌ها انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات کارشناسان بعضی برنامه‌های تلویزیونی، گاف‌های تعدادی از چهره‌ها، اشتباه بخش خبری، توقیف سریال، خروج قسمت‌هایی از برنامه «دورهمی» از کنداکتور، حاشیه‌های «پایتخت»، تولید «عصر جدید» و ساخت ادامه سریال «زیرخاکی» نمونه‌هایی از اتفاقات پرسروصدای تلویزیون در سال ۹۹ هستند. در ادامه مروری داشتیم بر ۱۲ ماجرای پرحاشیه تلویزیون در سالی که گذشت.

جنجال «پایتخت ۶»

حواشی سریال «پایتخت ۶» از اولین اتفاقات جنجالی تلویزیون در سال ۹۹ بود. اعتراض و واکنش محسن تنابنده و احمد مهرانفر به ممیزی سریال، سکانس بحث‌برانگیز پایانی، ناتمام ماندن این مجموعه در تعطیلات نوروز و نامه رئیس صداوسیما خطاب به معاون سیما برای پیگیری نفوذ «ستون پنجم فرهنگی دشمن» در حواشی قسمت آخر، از مهم‌ترین حاشیه‌های سریال بود.

توصیه‌های عجیب کارشناسان

امسال نیز برنامه‌های مختلف به واسطه اظهارات عجیب کارشناسان خود، حاشیه‌ساز شده‌اند. توصیه کارشناس برنامه شبکه قرآن درباره خوردن کله‌پاچه به جای لبنیات به عنوان عامل پوکی استخوان، نظر کارشناس «طبیب» درباره تاثیر نیش زنبور در درمان کووید-۱۹ و توصیه کارشناس «زنده باد زندگی» درباره کمتر خوردن گوشت و میوه، از پرسروصداترین نمونه‌ها هستند.

ماجرای دستمزد نجومی گلزار

وحید یامین‌پور مجری تلویزیون در گفت‌وگوی زنده خود با دنبال‌کنندگانش در اینستاگرام ادعا کرد، محمدرضا گلزار برای اجرای هر قسمت از مسابقه «برنده باش»، ۸۰ میلیون تومان دستمزد گرفته است. ادعای او باعث شد موج انتقادات مردم در شبکه‌های اجتماعی به سمت این بازیگر روانه شود، اما این موضوع از سوی مدیران صداوسیما واکنشی به دنبال نداشت.

اعتراف اکبر عبدی در «چهل تیکه»

معمولا پرده‌برداری چهره‌ها از زندگی خصوصی‌شان برای مخاطب جالب است، بنابراین اعترافات آن‌ها در برنامه‌های تلویزیونی، خیلی زود در فضای مجازی وایرال می‌شود. یکی از مثال‌های این اتفاق در سال ۹۹، صحبت‌های اکبر عبدی درباره اعتیاد ۲۵ ساله‌اش است. او در برنامه «چهل تیکه» این موضوع را مطرح و از تاثیرات مثبت تجربه ترک اعتیاد صحبت کرد.

شاهنامه‌خوانی مسعود فراستی

مسعود فراستی چهره پرحاشیه‌ای است، بنابراین معمولا اظهارنظر و نقدهایش در تلویزیون، جنجال به پا می‌کند، اما اتفاق متفاوتی که امسال نام او را بر سر زبان‌ها انداخت، شاهنامه‌خوانی او در «کتاب‌باز» و مورد انتقاد قرار گرفتن خودش به عنوان «منتقد» بود. فراستی در این برنامه، بیت‌هایی از شاهنامه را با غلط‌های زیادی خواند و کلماتی را اشتباه تلفظ کرد.

گاف شبکه خبر در معرفی راجر واترز

یکی از گاف‌های بخش خبری در سال ۹۹، مربوط به ماجرای معرفی یک خواننده و موزیسین مشهور انگلیسی به عنوان تحلیل‌گر سیاسی بود. شبکه خبر، راجر واترز را به عنوان کارشناس مسائل سیاسی معرفی کرد و بخشی از مصاحبه این خواننده درباره غیرقابل اعتماد بودن جو بایدن را پخش کرد. این اتفاق واکنش گسترده کاربران فضای مجازی را به دنبال داشت.

قهر و آشتی جلیل سامان

جلیل سامان با سریال «زیرخاکی» بازگشت پرحاشیه‌ای به تلویزیون داشت. ابتدا در زمان پخش سریال، این کارگردان توضیح داد که فیلم نامه سریال مورد ممیزی قرار گرفته و به همین دلیل تعداد قسمت‌های آن کمتر شده است. آذرماه نیز ممیزی سریال در بازپخش باعث شد سامان اعلام کند، ادامه «زیرخاکی» را نمی‌سازد. در نهایت مشکلات حل شد و این مجموعه در حال ساخت است.

کنار گذاشتن مجریان به خاطر مهمانان

از آخرین حاشیه‌های تلویزیون در روز‌های پایانی سال مربوط به کنار گذاشتن دو مجری به دلیل صحبت‌های مهمانان برنامه بود. رزیتا قبادی مجری «عصر خانواده» پس از اظهارنظر کارشناس برنامه، ممنوع‌التصویر شد و مجری دیگری جایگزین او شد. حبیب رحیم‌پور ازغدی مجری و سردبیر برنامه «زاویه» پس از اهانت مهمان برنامه به رئیس جمهور، از برنامه اخراج شد.

بازگشت ممنوع‌التصویر‌ها

سحر قریشی و امیرمهدی ژوله، دو چهره‌ای هستند که در سال ۹۹، پس از چند سال ممنوع‌التصویر بودن، دوباره اجازه فعالیت در تلویزیون را پیدا کردند و به تلویزیون برگشتند. بازگشت سحر قریشی با سریال «دادستان» و بازگشت امیرمهدی ژوله با مجموعه «چوب خط» رقم خورد. ژوله بعضی قصور و بی‌توجهی‌ها از طرف خودش را علت دوری از تلویزیون دانست.

ممیزی‌های «دورهمی»

بعضی از قسمت‌های سری چهارم «دورهمی»، به دلایلی که رسما اعلام نشد در موعد مقرر و اصلی پخش، روی آنتن نرفت. «دورهمی» با حضور امیر آقایی و مجید صالحی، دو برنامه‌ای بودند که از کنداکتور بیرون کشیده شدند و مدتی بعد، بدون اطلاع‌سانی قبلی که روال همیشگی «دورهمی» است، روی آنتن رفتند. سازندگان «دورهمی» درباره این موضوع توضیحی ندادند.

مناظره داغ زیباکلام و خسرو معتضد

یکی از جذاب‌ترین اتفاقات در تلویزیون پخش مناظره چهره‌های مختلف در حوزه‌های گوناگون با یکدیگر است. برنامه «قبل از انقلاب» با اجرای بهروز افخمی، به مناسبت صدمین سال کودتای رضاخان میزبان صادق زیباکلام و خسرو معتضد بود و مخاطبان شاهد بحث داغی میان آن‌ها بودند. این مناظره و صحبت‌هایی که در آن مطرح شد، اتفاق نسبتا تازه‌ای در تلویزیون بود که به خوبی دیده شد.

طولانی شدن ضبط «عصر جدید»

تغییرات در ضبط «عصر جدید» و طولانی شدن تولید سری دوم آن هم یکی دیگر از اتفاقات مهم تلویزیون در سال ۹۹ است. موج تازه شیوع کرونا و اعلام محدودیت‌های سفر و ممنوعیت‌ها باعث شد هر قسمت از این مسابقه در نوروز ۹۹، طی ۲ قسمت پخش شود و وقفه‌های طولانی بین ادامه ضبط مسابقه نیز تولید «عصر جدید» را تا پایان سال ادامه‌دار کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: صدا و سیما حواشی تلویزیون در سال برنامه ها سال ۹۹ عصر جدید چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۴۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون

به گزارش  گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، تولید و پخش ویژه‌برنامه‌های اختصاصی از مصلی تهران، تهیه گزارش‌های تخصصی برای انواع مخاطبان در سنین مختلف، از جمله تدارک ویژه شبکه هاست که با همت و پشتیبانی مرکز تولید و فنی سیما در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب به روی آنتن خواهد رفت.

مرکز تولید و فنی به عنوان بازوی اجرایی معاونت سیما در پوشش مهمترین رویداد‌های رسانه ای، این بار نیز با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی پوشش تصویری این رویداد مهم فرهنگی کشور از ۱۹ اردیبهشت ماه از محل برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) با استفاده از تجهیزات به روز فنی و نیرو‌های تخصصی تولیدی همچون گذشته با همه توان پای کار آمده است؛ در ادامه به شرح برنامه‌های شبکه‌های سیما در این خصوص پرداخته شده است.

در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه تا شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود؛ برنامه زنده «کتاب یک» هر روز در ساعت‌های ۱۳:۲۰، ۱۶:۱۵ و ۱۸:۳۰ از شبکه یک پخش خواهد شد.

برنامه «صبحانه ایرانی» شبکه دو نیز همزمان  با ایام برگزاری نمایشگاه کتاب هر روز از ساعت ۷:۰۰ روی آنتن می‌رود.



در ایام برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب، برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» با دعوت از مهمانان و ناشران و همچنین معرفی کتاب‌های ارزنده از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این برنامه هر روز حوالی ساعت ۹ صبح به صورت زنده پخش می‌شود.

شبکه چهار سیما با برنامه‌ای ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با مخاطبان خود همراه است. این برنامه با عنوان «کتاب ۴»، با ۴ بخش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای در ساعات برگزاری نمایشگاه به صورت زنده از مصلی تهران و یک ویژه برنامه یک ساعته از ساعت ۲۲:۳۰ به روی آنتن می‌رود.

در ویژه برنامه شبانه که اجرای آن را محمد سرشار بر عهده دارد، نقد و تحلیل وضعیت کتاب در ایران انجام می‌شود. در آیتم‌های ۱۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای که در ساعت‌های ۱۰، ۱۲:۱۵، ۱۴:۳۰ و ۱۷ به طور زنده از محل نمایشگاه پخش می‌شود با مولفان، مترجمان، دست اندرکاران حوزه کتاب و نشر، نوقلم‌ها و مدیران ستادی نمایشگاه صحبت می‌شود.

شبکه نسیم با برنامه «دیدی نو» به مناسبت سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با مخاطبان خود همراه است.

این برنامه به تهیه کنندگی مهران میر صالحی، کارگردانی کیان کحال زاده با اجرای ایوب آقاخانی در ۵۲ قسمت از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

برنامه «مثبت آموزش» شبکه آموزش سیما در سه بخش در ساعت‌های ۱۰:۴۵ تا ۱۱:۰۰، ۱۶:۴۵ تا ۱۷ و۱۷:۴۰ تا ۱۷:۵۰ به موضوع نمایشگاه کتاب می‌پردازد و به صورت زنده با نمایشگاه، ارتباط مستقیم برقرار می‌کند.

برنامه «دکتر سلام» شبکه آموزش ضمن ارتباط زنده با نمایشگاه بین المللی کتاب، هر روز یک کتاب تخصصی و عمومی با موضوع سلامت محور معرفی می‌کند.

همچنین برنامه «دوربین هفت» در دو بخش در ساعت‌های ۱۲ و ۲۰:۴۰ گزارش‌هایی از رویداد‌ها و وقایع نمایشگاه کتاب را از شبکه آموزش پخش می‌کند.

شبکه قرآن و معارف سیما نیز رویداد‌های نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را در قالب ویژه برنامه و میان برنامه‌های مختلف به صورت زنده پوشش می‌دهد.

ویژه برنامه‌ای به تهیه کنندگی مهدی شکوهی با حضور مستمر استیج و دوربین شبکه قرآن و معارف سیما در محل برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب و گفتگو با صاحبان نشر، مولفان و بازدیدکنندگان آماده پخش برای دوستداران کتاب است.

همچنین تهیه و تولید و پخش روزانه آیتم‌های متنوع ادبی از غرفه‌های مختلف و حال و هوای فرهنگی نمایشگاه از دیگر تدارک شبکه قرآن و معارف سیما است.

شبکه نمایش به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، فیلم‌هایی را با این مضامین در جدول پخش خود قرار داده است که هر شب ساعت ۲۱ پخش خواهد شد.

فیلم‌های سینمایی «جولی و جولیا»، «کتاب فروشی»، «چارلز دیکنز»، «خانم پاتر»، «نابغه»، «کافه امید»، «انجمن ادبی کیک پوست سیب زمینی» و «عجیب‌تر از داستان» از جمعه ۲۱ اردیبهشت تا جمعه ۲۸ روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

برنامه «تهران ۲۰» شبکه تهران؛ همزمان با سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در گفتگو با مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه کتاب به صورت ویژه‌ای به این رویداد فرهنگی می‌پردازد. این برنامه به تهیه‌کنندگی مجتبی احمدی از شنبه تا چهارشنبه هر شب ساعت ۲۰ تماشایی می‌شود.

گروه خانواده نیز با تدارک برنامه «به خانه برمی‌گردیم» و بهره‌مندی از حضور مهمانان مختلف در بخش‌های متنوعِ ارتباط با نمایشگاه کتاب، معرفی کتاب و ... به صورت ویژه‌ای به این رویداد فرهنگی خواهد پرداخت.

برنامه «سلام تهران» هر روز صبح از ساعت ۰۶:۳۰ تا ۰۸:۰۰ با دعوت از مهمان‌های ویژه حوزه کتاب و نشر، به موضوع نمایشگاه کتاب در شبکه تهران می‌پردازد.

همچنین ارتباط زنده با نمایشگاه کتاب از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت هر روز حوالی ساعت ۱۰ در شبکه تهران برقرار می‌شود و به مدت ۱۵ دقیقه اتفاقات و حواشی این نمایشگاه را پوشش تصویری خواهد داد. همچنین گفتگو با مسئولین حوزه نشر و نمایشگاه بخش دیگری از این برنامه خواهد بود.

برنامه‌های گزارشی «در شهر» و «در استان» نیز همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب گزارش‌های ویژه‌ای را روانه آنتن می‌کنند.

شبکه افق نیز رویداد‌های نمایشگاه بین المللی کتاب را به صورت زنده از محل برگزاری نمایشگاه پوشش می‌دهد. این برنامه از ساعت ۱۸:۳۰ به مدت نیم ساعت پخش می‌شود.

برنامه «مثبت سلامت» به صورت زنده رویداد‌های فرهنگی نمایشگاه بین المللی کتاب را از شبکه سلامت پخش می‌کند. همچنین برنامه‌های «پنجره باز» و «حال خوب» نیز به صورت زنده از نمایشگاه روی آنتن می‌روند.

شبکه کودک با برنامه «کتاب شیرین» مخاطبان خود را با حال و هوای نمایشگاه کتاب همراه می‌کند.

شبکه امید نیز با برنامه زنده «نورا» به انعکاس رویداد‌های نمایشگاه بین المللی کتاب می‌پردازد. این برنامه هر روز ساعت ۱۹ تا ۲۰ از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران روی آنتن می‌رود.

این برنامه شامل بخش‌های من و کتاب، کتاب جان و معرفی کتاب‌هایی راجع به زندگی شهدا و ... می‌باشد.

مستند‌های «جای پای او» یک‌شنبه ۲۳ اردیبهشت، ساعت ۲۰:۰۰، «شاهنامه فردوسی» دوشنبه ۲۴ اردیبهشت، ساعت ۱۹:۳۰ و «کاش غوره‌ها انگور بشه» سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت، ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه مستند می‌روند.

میان برنامه «برگ زرین» ویژه کتاب و کتابخوانی، از شبکه جام جم پخش می‌شود. همچنین ارتباط مستقیم با نمایشگاه کتاب تهران و مصاحبه با بازدیدکنندگان و ارائه گزارش از وقایع و رخداد‌های نمایشگاه در فواصل برنامه‌ها با محوریت میهمانان کشور‌های فارسی زبان در نمایشگاه و سایر کشور‌های خارجی میهمان و مصاحبه با صاحب نظران زبان پارسی مشارکت کننده در نمایشگاه و میهمانان فارسی زبان به منظور گرامی داشت و پاسداشت زبان پارسی روی آنتن شبکه جام جم می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در دهه کرامت
  • برنامه‌های تلویزیون در «دهه کرامت»
  • مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت
  • ماجرای حاشیه اخیر سریال کیانوش عیاری چیست؟
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک